رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا در ادامه افزايش تعداد مزارع خشخاش در افغانستان را نشان داده و اظهار داشت كه: به گفته دفتر مبارزه با مواد مخدر و جنايت سازمان ملل متحد (UNODC) ، بيش از 224 هزار هكتار مزارع در افغانستان در هر سال 2020 تحت كشت خشخاش ، كه قابل مقايسه …
افزايش ۳۷ درصدي مزارع كشت خشخاش در افغانستان https://rosemag.ir/2021/09/14/افزايش-۳۷-درصدي-مزارع-كشت-خشخاش-در-افغا/ Tue, 14 Sep 2021 12:37:32 0000 مجله حوادث https://rosemag.ir/2021/09/14/افزايش-۳۷-درصدي-مزارع-كشت-خشخاش-در-افغا/ رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا در ادامه افزايش تعداد مزارع خشخاش در افغانستان را نشان داده و اظهار داشت كه: به گفته دفتر مبارزه با مواد مخدر و جنايت سازمان ملل متحد (UNODC) ، بيش از 224 هزار هكتار مزارع در افغانستان در هر سال 2020 تحت كشت خشخاش ، كه قابل مقايسه …
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا در ادامه افزايش تعداد مزارع خشخاش در افغانستان را نشان داده و اظهار داشت كه: به گفته دفتر مبارزه با مواد مخدر و جنايت سازمان ملل متحد (UNODC) ، بيش از 224 هزار هكتار مزارع در افغانستان در هر سال 2020 تحت كشت خشخاش ، كه قابل مقايسه با افزايش 37 درصدي كشت خشخاش در سال گذشته در اين كشور است.
به گزارش مجله رز ، سردار مجيد كريمي در نشستي تعاملي با رئيس و نمايندگان پارلمان اجتماعي با ابراز عذرخواهي از اين فرصت ، به تشريح فعاليتها و دستاوردهاي نيروي انتظامي در زمينه مبارزه با مواد مخدر پرداخت و گفت: اميدواريم با هم همكاري كنيم. رفع چالش ها و شكاف ها در مبارزه با قاچاق و ترانزيت مواد مخدر.
اين بالاترين حجم توليد مواد مخدر را در افغانستان نشان مي دهد: پس از 19 سال حضور نظاميان غربي در افغانستان به بهانه مبارزه با قاچاق مواد مخدر ، امروز ما نه تنها به كاهش توليد و مبارزه با اين آفت نگاه مي كنيم. نه از طرف آنها ؛ از سوي ديگر ، كشف بيش از بيست تن مت آمفتامين (شيشه) از افغانستان كه در سال 1399 در خاك جمهوري اسلامي ايران غرق شده بود ، نشان دهنده افزايش توليد داروهاي صنعتي و سنتي در اين منطقه است.
وي افزود: “در حالي كه يكي از خواسته هاي فرمانده معظم رهبري ضربه زدن به مباني مالي شبكه هاي تجارت و ترانزيت مواد مخدر است ، اين نگراني هميشه در دستور كار پليس مبارزه با مواد مخدر بوده است و يك ركورد طبقاتي جديد وجود دارد.
سردار كريمي در سخنراني ديگري به ادعاي اقدامات مبارزه با مواد مخدر عليه قطب مبارزه با مواد مخدر ناجا در منطقه مرز شرقي اشاره كرد و اظهار داشت: ارتفاع كشور بيش از 76 درصد كشف مواد مخدر است. در سرزمين هاي شرقي و جنوبي او مسئله قانون را در اين استان نشان مي دهد.
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا همچنين با اشاره به چالش ها و شكاف هاي موجود در زمينه مبارزه با مواد مخدر در منطقه تصريح كرد: عدم عملكرد دقيق و كامل مبارزه با مواد مخدر توسط فرمانده معظم كل گزارش شد و مجازات مواد مخدر كاهش يافت. عدم تطابق مجرمان بين جنايت و مجازات ، وجود خلأهاي قانوني در مبارزه با قاچاقچيان مواد مخدر و غيره. از جمله چالش هايي كه انتظار مي رود تصميم مشاركتي و مثبت اعضاي كميسيون پارلمان و تسريع روند باشد. قانون جديد مبارزه با مواد مخدر
سردار كريمي در ادامه به ضرورت اخراج معتادان متجاهر اشاره كرد و افزود: “قدرت و حمايت از مواد مخدر مورد سوء استفاده در شهرك هاي ترك هميشه يكي از دغدغه هاي پليس است و اميدواريم نمايندگي ها در حفاظت از فرماندار نقش داشته باشند. و افزايش مجوز معتادان به
ولي اسكندري ، رئيس كميسيون اجتماعي شوراي اسلامي ، با در نظر گرفتن اين فرصت ، از نقش و جايگاه قطب مبارزه با مواد مخدر در مبارزه شديد با قاچاقچيان مواد مخدر صحبت كرد و افزود: مواد مخدر تمام وجود من را احساس مي كند. آنها اميدوارند موانع در اسرع وقت با تلاش مشترك برداشته شوند.
وي افزود: با توجه به ضرورت بسته شدن مرزهاي كشور براي جلوگيري از ورود مواد مخدر ، جلساتي در پارلمان تشكيل شد و سوالات مطرح و برنامه ريزي شد تا با استفاده از ظرفيت پرسنل براي اقدامات انضباطي ، مرزهاي كشور در سالهاي آينده مسدود شود.
وي در ادامه بر لزوم نقش ساير مutesسسات و م institسسات مسئول در مبارزه با مواد مخدر تأكيد كرد و افزود: موضوع مواد مخدر همواره يكي از معايب عمده اجتماعي كميسيون اجتماعي مجلس بوده و انتظار مي رود كه هم افزايي بيشتري داشته باشد. آسيب اجتماعي
اسكندري در خاتمه به خلاءهاي اولويت دار راه حل قانوني در بحث درك و رهايي مواد مخدر مشكوك اشاره كرد و افزود: كميسيون اجتماعي مجلس آمادگي كامل را براي مواردي مانند بازنگري و تجديد قوانين ، رفع شكاف هاي قانوني و افزايش دارد. مسائل مربوط به آن وي مبارزه با مواد مخدر ، برگزاري جلسات دوره اي با حضور مقامات ساير سازمانها و سازمانهاي مرتبط و غيره را اعلام مي كند.
انتهاي پيام
خواص خشخاش در طب سنتی
تمام قسمتهای گیاه نحوه و روشهای مصرف مختلفی داشته و در صنایع داروسازی نیز کاربرد دارند. در ضمن تخم خشخاش به صورت پودر شده مصرف خوراکی دارد.
بندآورنده اسهالهای خونی و صفراوی و ضد التهاب معده و روده، مسکن سرفههای سرد ناشی از رطوبت و بندآورنده اسهالهای مزمن میباشد. زیادهروی در مصرف پوست گرز مضر و سست کننده اعضاء، مختل کننده حواس، کاهنده نیروی جنسی، کم کننده اشتها و ایجاد فراموشی میکند.درمان کم اشتهایی کودکان
خواص درمانی دانههای خشخاش: مخدر و خوابآور و معتدل کننده اخلاط رقیق صفراوی، قبض کننده و رفع کننده خشونت سینه و قصبهی ریه، مسکن سرفههای گرم و خشک و تقویت کننده کلیه، چاق کننده و مقوی کبد، رفع کننده سوزش مثانه و خونساز، مقوی نیروی جنسی و بندآورنده اسهال میباشد. استفاده طولانی مدت از آن کاهنده نیروی جنسی است.